Our mission

Wij helpen ondernemingen de beste beslissing te nemen,
om een concurrentievoordeel te behalen en operationele
efficiëntie te verhogen.

Wereldleider in Business Intelligence voor elk occasionbeleid

INDICATA is wereldleider in real time waardes, business intelligence en analytische oplossingen in occasionbeleid voor de Automotive sector.

Met behulp van INDICATA kan ieder bedrijf in de Automotive sector gebruik maken van real time waardes en courantheden. Met deze data kan men op het gebied van occasionstrategie, marketing en prijsbeleid een stap voor blijven op de concurrentie.

INDICATA is het antwoord op de stijgende vraag naar real-time marktinzicht. Onze data vertegenwoordigt niet alleen de meest innovatieve reflectie van de industrie, maar ook de meest efficiënte oplossing voor operaties in de remarketing van voertuigen. Daarnaast wordt onze data gebruikt voor (rest)waardebepaling voor autofabrikanten, dealers, financiële instellingen, leasing bedrijven en fleetowners.

Het succes dat onze klanten ervaren dankzij het gebruik van onze data heeft een internationaal karakter en heeft reeds geleid tot een groeiend cliënteel onder bedrijven binnen de Automotive sector. Sinds het gebruik van INDICATA zijn er aantoonbare verbeteringen in occasionbeleid te zien.

INDICATA is het resultaat van een samenwerking tussen specialisten in de automobiel- en softwaresector.

Onderdeel van de AUTOROLA Group

INDICATA maakt deel uit van de Autorola Groep, wereldwijd marktleider in online remarketing en ICT-oplossingen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Denemarken. Wij hebben momenteel 425 medewerkers in dienst op vestigingen in 19 landen, waaronder heel Europa, Noord-Amerika, Latijs-Amerika en Pacific-Azië.

Autorola staat voor constante vernieuwing dankzij digitale transformatie. Ons product ontwikkeld zich conform de behoeftes van onze klanten, steeds vanuit een online perspectief met als doel om commerciële successen te boeken in de online remarketing.

Autorola is ingedeeld in drie business units:

 

MARKETPLACE
Ons internationaal salesplatform
Piattaforma internazionale di aste online
SOLUTIONS
De-fleet Management & Voertuiginspectie (VIS)
SOLUTIONS
INDICATA
Business Intelligence & Analyse
Business Intelligence & Analyse