INDICATA introduceert opties & accessoires waardoor vergelijken op uitrustingsniveau mogelijk is

Waardebepaling occasions op detail nauwkeurig

Nieuwegein, 11 februari 2021 – De voorraad- en taxatiemodule van INDICATA is uitgereid met de functie opties & accessoires. Hierdoor wordt het vergelijken op detail mogelijk en het taxeren van de voertuigen nauwkeuriger.

Tim Teeuwen, Sales Manager van INDICATA: "We zien dat veel automerken hun modellen met talloze uitrustingopties aanbieden, wat voorheen alleen bij de premium auto’s gebeurde. Daardoor is het zo belangrijk dat dealers kunnen vergelijken en taxeren op basis van alle opties die ze online ook communiceren in advertenties. Het grote voordeel van het kunnen vergelijken op uitrustingsniveau is dat occasionmanagers nu daadwerkelijk concurrerend kunnen prijzen en beslissingen beter kunnen onderbouwen als het gaat om inruilen en verkoop."

Door het selecteren van opties en accessoires zie je ook wat concurrerende aanbieders meer of minder aanbieden. Dit is ook zichtbaar op reeds verkochte auto’s, waardoor duidelijk wordt wat de meerwaarde van bepaalde optionele zaken zijn. 

Interesse in een demo? Mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over INDICATA
INDICATA is onderdeel van de Autorola Group en levert realtime waarden, business intelligence en analytische oplossingen ten behoeve van succesvol occasionbeleid in de automotive sector. Door realtime data van de occasionmarkt in 14 landen te verzamelen, te verwerken en te analyseren, wordt inzicht in vraag en aanbod, prijs- en marktdynamiek en voorraden gegeven. De data wordt niet alleen gebruikt om inzicht te krijgen in courantheid en prijsontwikkelingen, maar ook voor (rest)waardebepaling.

Over Autorola Group
Autorola Group, met hoofdkantoor in Denemarken, is wereldwijd actief op het gebied van online remarketing en ICT-oplossingen voor professioneel wagenparkbeheer in de Automotive. Er werken ruim 450 werknemers bij meerdere vestigingen in 19 landen, in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Oceanië.

Persinformatie
Bobby Rietveld, Sales Director Nederland, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., mobiel +31 (0)6 113 091 58