INDICATA introduceert de Stock Locator

Unieke inkooptool geeft inzicht in occasion vraag en aanbod in 13 Europese landen

Vianen, 22 november 2021 - Met de introductie van INDICATA’s nieuwste product - 𝙎𝙩𝙤𝙘𝙠 𝙇𝙤𝙘𝙖𝙩𝙤𝙧 – biedt zij Automotive bedrijven een Europese inkooptool waarmee direct inzichtelijk wordt waar in Europa interessante occasions worden aangeboden. 

Als inkoper kun je op basis van verschillende selectiecriteria (onder andere merk, model, leeftijd en kilometerstand) het aanbod in het gewenste land bekijken. Het resultaat toont onder andere alle te koop staande voertuigen, de gemiddelde statijd in eigen land, vergeleken met de statijd in het geselecteerde land. Er kan vanuit de tool direct contact opgenomen worden met de desbetreffende aanbieder en indien gewenst kan Autorola helpen bij het volledige importtraject.

 

Gezien het landelijke tekort aan occasions is de Stock Locator een zeer waardevolle toevoeging voor het autobedrijf. 


Stock Locator

Wilt u een demo?
Contacteer Tim Teeuwen, Sales Manager Autorola, via +31 (0)30 60 20 193 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over INDICATA
INDICATA is onderdeel van de Autorola Group en levert realtime waarden, business intelligence en analytische oplossingen ten behoeve van succesvol occasionbeleid in de automotive sector. Door realtime data van de occasionmarkt in 13 landen te verzamelen, te verwerken en te analyseren, wordt inzicht in vraag en aanbod, prijs- en marktdynamiek en voorraden gegeven. De data wordt niet alleen gebruikt om inzicht te krijgen in courantheid en prijsontwikkelingen, maar ook voor (rest)waardebepaling. 
indicata.nl

Over Autorola Group
Autorola Group, met hoofdkantoor in Denemarken, is wereldwijd actief op het gebied van online remarketing en ICT-oplossingen voor professioneel wagenparkbeheer in de Automotive. Er werken ruim 450 werknemers bij meerdere vestigingen in 19 landen, in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Oceanië. 
nl.autorolagroup.com

Bijlagen
Introductie Stock Locator