Frans van der Werf gaat Nederlandse tak van Autorola Solutions leiden

Autorola Nederland, wereldwijd online remarketing specialist, benoemt Frans van der Werf per 1 november jl. als Manager van Autorola Solutions

Nieuwegein, 6 november 2020 - Frans van der Werf zal Autorola Solutions gaan managen, de 3e business unit van Autorola, met als doel bedrijven te ontzorgen bij het managen van de dagelijkse processen met betrekking tot hun wagenparkbeheer. Het team helpt bij het efficiënter inrichten, processen te versnellen en de menselijke ‘fout’ mogelijkheid te minimaliseren. 

Frans van der Werf vervulde diverse functies bij Opel Nederland, dat in 2017 is overgenomen door het Franse autoconcern PSA, waar hij meer dan 15 jaar werkte.

Frans: “Ik heb er enorm veel zin om Solutions uit te bouwen en meerwaarde te bieden aan klanten die op zoek zijn naar de integratie en procesoptimalisatie, ter besparing van tijd en kosten. Daar zit voor mij de uitdaging in.“ 

Frank Tanke, Country Director Autorola Nederland: In de huidige markt is het van cruciaal belang dat automotive bedrijven, die actief zijn in de Europese wagenpark- en remarketing arena, zowel kosten verlagen als het proces ‘time to market’ versnellen. Enerzijds door digitalisatie van, anderzijds door centralisatie van processen. Met Frans zijn ervaring, kunnen we klanten structureel ondersteunen bij procesoptimalisatie en wordt het verder uitbouwen van onze procesmanagement tak een feit.

Over Autorola
Autorola biedt autofabrikanten, dealerholdings, leasemaatschappijen, autoverhuurbedrijven, banken en verzekeraars oplossingen om occasions snel en efficiënt te verkopen via veilingplatform Autorola Marketplace. Met meer dan 100.000 verkochte voertuigen per jaar behoort Autorola tot de Europese top in remarketing oplossingen in Europa. Daarnaast levert INDICATA, onderdeel van Autorola, een unieke online oplossing om opbrengsten op het gebied van remarketing te verhogen. INDICATA is het antwoord op de vraag naar actueel marktinzicht van autofabrikanten, importeurs, leasemaatschappijen, wagenparkbeheerders, banken en verzekeringsmaatschappijen. Naast inzicht in courantheid en prijsontwikkelingen, wordt de data ook gebruikt voor (rest)waardebepaling.

Over Autorola Group
Met het hoofdkantoor in Denemarken, is Autorola wereldwijd actief op het gebied van online remarketing en biedt ICT-oplossingen voor professioneel wagenparkbeheer in de Automotive. Er werken ruim 420 werknemers bij meerdere vestigingen in 19 landen, in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Oceanië. Zie Autorola Group.

Websites:
Autorola Group
Autorola Solutions
Autorola Marketplace
INDICATA

Persinformatie
Frank Tanke, Country Director Nederland, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., mobiel +31 (0)6 868 152 50

 

LinkedIn Frans van der Werf