Stagiair Online Marketing

Ben jij op zoek naar een leuke meewerk stage in een dynamische en (inter)nationale omgeving, waar je de mogelijkheid hebt om jezelf verder te ontwikkelen? Kies dan voor een stage in de Automotive branche bij Autorola Nederland! Voor onze business unit INDICATA zoeken wij een STAGIAIR ONLINE MARKETING

INDICATA verzamelt dagelijks, uit miljoenen online advertenties, expliciete data. Met deze data creëren wij dashboards en modules voor onze klanten en helpen wij ze hun occasionbeleid te professionaliseren. Door de integratie van data in het huidige autobedrijf, zien wij een verhoging van effectiviteit, efficiëntie en uiteraard verkoopresultaten! Team INDICATA bestaat uit 4 leden, waar jij verantwoordelijk wordt voor de (online) marketing van www.indicata.nl. Kortom...gevarieerd en genoeg te leren!

Jouw doel? Bijdragen aan het professionaliseren van de marketing en communicatie van een snel groeiend jong B2B bedrijf.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Het schrijven van content voor de website (wekelijkse blog), Google my business en/of de social media kanalen. Je moet hiervoor ervaring hebben met ‘creative writing’. Ervaring in SEO en kennis van: keywords/keyword density, linkbuilding, bounce rate en meta-informatie is tevens belangrijk.
 • Het maken van visuele edits of het monteren van video’s voor social media posts of voor pagina’s op de website. Ervaring met web-design, video-editing en/of photoshop zou hiervoor handig zijn.
 • Het opzetten/bijdragen aan, een échte INDICATA nieuwsbrief. Bij voorkeur ben je bekend met emailmarketing, web-design en ook creative writing.
 • Je neemt initiatief en levert input voor het opstellen van een marketing en communicatieplan ten behoeve van onze business unit INDICATA
 • Je bent operationeel verantwoordelijk voor het professionaliseren en standaardiseren van alle uitingen, documentatie en content op basis van de voorgeschreven huisstijl.
 • Je werkt mee aan het uitvoeren van ons bestaande social media plan en denkt mee over interessante content.
 • Je analyseert de communicatieactiviteiten (Google Analytics/SEO/SEA/Social Media) en brengt advies uit.
 • Je levert een bijdrage aan de organisatie van eventuele evenementen.

Wij vragen

 • Je bent een HBO- student Communicatie/(multi) Media/Creative Business;
 • Je bent op de hoogte van (de laatste) social media ontwikkelingen, trends, communicatie-advies;
 • Je werkt nauwkeurig en draait je hand niet om voor het voeren van een zorgvuldige administratie;
 • Je beschikt over goede sociale, communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
 • Je neemt initiatief, bent creatief, oplossingsgericht en heel nieuwsgierig;
 • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse- en de Engelse taal.

Je bent beschikbaar vanaf februari 2020 (of eerder) voor een periode van minimaal 3 maanden en je bent/hebt:

● Accuraat en zelfstandig
● Commercieel
● Stressbestendige en flexibel
● Affiniteit met en interesse in commercie en/of de automobielindustrie heeft
● Goede kennis van informatie programma’s zoals Excel, Word en Power Point

Geschikte opleidingen
Communicatie / (multi)Media / Creative Business

Stagevergoeding
De vaste stagevergoeding bedraagt 375,- per maand.

Over ons
Autorola biedt autofabrikanten, dealerholdings, leasemaatschappijen, autoverhuurbedrijven, banken en verzekeraars oplossingen om occasions snel en efficiënt te verkopen via veilingplatform Autorola Marketplace. Met meer dan 100.000 verkochte voertuigen per jaar behoort Autorola tot de Europese top in remarketing oplossingen in Europa. Daarnaast levert INDICATA, onderdeel van Autorola, een unieke online oplossing om opbrengsten op het gebied van remarketing te verhogen. Door realtime data van de occasionmarkt in 13 landen te verzamelen, te verwerken en te analyseren wordt inzicht in vraag en aanbod, prijs- en marktdynamiek en voorraden gegeven. Verder ontwikkelt Autorola Solutions tailormade systemen met betrekking tot efficiënter wagenparkbeheer.

Autorola heeft het breedste Europese netwerk op gebied van occasions
Autorola heeft 19 vestigingen verspreid over Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Oceanië en heeft in totaal 420 medewerkers. Het hoofdkantoor van Autorola is gevestigd in Denemarken. In Nederland zijn we gevestigd in Vianen en werken we met een groep van 30 collega's enthousiast aan het uitbouwen van het succes van het bedrijf.

Onze missie
Autorola maakt online re-marketing zonder grenzen mogelijk, waarbij transparantie, efficiëntie en opbrengsten voor onze klanten, het hart van onze business is.

Enthousiast?
Stuur dan een e-mail met je sollicitatiebrief naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deze en alle andere beschikbare stageplaatsen kun je bekijken op onze vacaturepagina