Partnerships die tot succes leiden.

De kracht van samenwerken.
Partnerships die tot succes leiden.

Werk mee aan de toekomst van Business Intelligence

Een samenwerking met INDICATA leidt niet alleen tot de ontdekking van nieuwe kansen en het vinden van succesvolle mogelijkheden. Of het nu gaat om kopen, verkopen, consultancy of integratie, wij staan garant in het voorzien van de beste tools voor onze partners om een succesvolle groei te bereiken, nieuwe klanten te winnen en bestaande relaties uit te breiden.

INDICATA Partnership Programma

INDICATA werkt met de volgende partner types:

PARTNERSCHAP

PARTNERSCHAP

Wanneer wij een partnerschap aangaan betekent dit een lucratieve commissie voor elke aangebrachte klant. INDICATA voorziet uw team van een verkoophandleiding en trainingen. Zo kunnen ze van start gaan met het aanbrengen van klanten, en wij met het uitkeren van commissies.

RESELLER

RESELLER

Onze resellers verkopen en ondersteunen INDICATA om hierdoor nieuwe marktkansen te creëren. Resellers implementeren INDICATA voor hun klanten en bieden diensten aan zoals advies, implementatie, integratie, training en ondersteuning voor de gebruikers.

IMPORTEUR

IMPORTEUR

Ons importeursprogramma is gericht op alle types ondernemingen die INDICATA business intelligence en data analyse willen integreren in hun systemen. Door gebruik te maken van ons platform creëren importeurs de kans om hun producten te differentiëren en nieuwe inkomensstromen te verwezenlijken.

Klaar om partner te worden?

Laten we elkaar versterken. Neem de volgende stap en wordt een INDICATA partner.