indicata_voor_wie

VOOR WIE

Actueel marktinzicht levert u voordeel op

INDICATA is ontwikkeld met het oog op professioneel occasionbeheer. Het stelt autobedrijven, importeurs, fleetowners, leasemaatschappijen, banken en verzekeraars in staat om door middel van realtime data een concurrentievoordeel te behalen. INDICATA geeft u strategische hulp om de operationele efficiëntie te verbeteren.

Voor iedere business een unieke toevoeging van waarde:


Ons product

INDICATA levert realtime waarden, business intelligence en analytische oplossingen voor de Automotive sector. Met INDICATA data kunnen onze klanten op gebied van occasionstrategie, marketing, risicobeheer en kapitaaloptimalisatie een stap voor blijven op de concurrentie. We streven naar constante vernieuwing dankzij digitale transformatie.

Referenties

Wilt u weten welke resultaten er zijn geboekt met behulp van de inzet van INDICATA data? Bekijk dan onze case studies waarin duidelijk wordt wat de uitdaging is, met welk doel INDICATA wordt ingezet en wat de behaalde resultaten zijn.

Interesse?

We informeren u graag verder over de mogelijkheden, onze producten en prijzen, om tot de beste oplossing voor uw bedrijf te komen.