indicata_partners_leasemaatschappijen

LEASEMAATSCHAPPIJEN

Leasemaatschappijen_icoon

Wat is de verwachte verkoopwaarde?

Er zijn verschillende factoren die de verkoopwaarde aan het einde van een leasecontract bepalen. De courantheid van het voertuig, de carrosserievorm, het aantal gereden kilometers en eventuele schade.

Met behulp van realtime INDICATA data krijgt u inzicht in de realtime prijzen op basis van vraag en aanbod en kunt u de restwaarden beter bepalen. De data ondersteunen u in uw occasionbeleid, risicobeheersing en het uiteindelijk behalen van een beter netto resultaat.

Onze klanten gebruiken INDICATA data om marktconformere prijzen richting huidige berijders te bepalen, te sturen op data voor de bepaling B2B of B2C en om de Internationale mogelijkheden voor remarketing te bepalen middels onze ‘Geo- pricing’. Gebruik van deze data kan via modules / rapportages en tevens via integratie in onze Fleetmonitor.

https://www.youtube.com/watch?v=VTLOJzWko1M&ab_channel=Autorola

INDICATA haalt data uit 13 Europese landen

INDICATA levert realtime marktdata van de Europese occasionmarkt. We scannen het online occasionaanbod in 13 landen (24/7) en op basis van deze data weten we welke auto's courant, een sterke marktliquiditeit hebben en wat marktconforme prijzen zijn. Zo weten we niet alleen lokaal, maar ook internationaal wat het vraag en aanbod is en wat er speelt in de markt. 

Autorola_en_INDICATA_wereldkaart

Toegevoegde waarde en voordelen

  • Real-time data
  • Beter netto resultaat
  • Tijdbesparend
  • Inzetten aantrekkelijke voertuigen
  • Rechtsreekse koppeling voor het aanvoeren van data

De mogelijkheden

Deze diensten kunnen worden aangeleverd in een overzicht of in een directe koppeling met uw systemen. Naast API, Webservice, bulkverrijkingen, portfolio analyses of rapportages vanuit INDICATA, biedt Autorola Group o.a. een Fleetmonitor en een Internationaal veilingplatform wat in meer dan 20 landen aanwezig is! Ondersteund door onze data en systemen brainstormen wij graag met u over het bepalen van strategieën en beleid. Op die manier leveren wij onze bijdrage om uw totale remarketing naar 3.0 te brengen!

Uw leidraad bij het verbeteren van uw occasionbeheer

Ons team in Nederland en onze collega’s over de hele wereld staan klaar ter ondersteuning van onze gebruikers. Samen leiden wij u door het platform om alle functionaliteiten, data en rapportages volledig onder de knie te krijgen.

IMPLEMENTERING

IMPLEMENTATIE

Training

TRAINING

GEAVANCEERDE ANALYSES

ANALYSES

WORKSHOPS

WORKSHOPS

OP MAAT RAPPORTAGES

RAPPORTAGES

DATA INTEGRATIE

DATA INTEGRATIE

 

Voor ieder bedrijf een unieke toepassing

Autobedrijf of importeur

Bank of verzekeraar

Interesse?

We informeren u graag verder over de mogelijkheden, onze producten en prijzen, om tot de beste oplossing voor uw bedrijf te komen.